B&B Meetjesland - B&B Oost-Vlaanderen - B&B tussen Gent en Brugge - Landelijke B&B
Logeren in het Meetjesland.
B&B 't Heirweggoed is ontstaan uit de liefde om mensen te ontvangen in een huiselijke gezelligheid.
Deze 4-sterren B&B, geopend sedert februari 2017, is vanaf het begin erg gewaardeerd door de gasten. Blader maar even door de commentaren achter gelaten door onze gasten.
Image
booking_516x514px.png
hotel_social.png

B&B 't Heirweggoed, waar rust en gezelligheid elkaar ontmoeten.

Ontbijt

Ontbijt


De ontbijtruimte is opgenomen in de open keuken waar het mooi vertoeven is met zicht op de tuin en het achterliggend bos; en bij goed weer schijnt het ochtendzonnetje in je bord. ’s Morgens wordt u er verwend met een zeer uitgebreid ontbijt. Er worden zoveel mogelijk lokale producten gebruikt. Een glutenvrij ontbijt is eveneens mogelijk, maar om praktische redenen vragen we om dit vooraf door te geven. Indien gewenst kan voor een beperkte vergoeding een lunch pakket bekomen worden voor wie er een dagje op uit trekt.
Het ontbijt wordt op weekdagen geserveerd vanaf 7u00 en in het weekend vanaf 8u00. We vragen om niet later dan 9u30 uw ontbijt aan te vangen. Zo heeft alle tijd om rustig en ontspannen te genieten.

Ligging

Ligging

Door zijn unieke ligging, aan de rand van een bosrijk gebeid van zo’n 300 hectare bos in het noorden van Oost-Vlaanderen, ademt de omgeving rust uit. U kan er naar hartelust wandelen, joggen, fietsen of gewoon de vogeltjes gade slaan op een bankje.
Fietsen worden mits een kleine vergoeding ter beschikking gesteld, maar vooraf reserveren is aangewezen. Meer info op onze reservatiepagina.

Voor gasten die hun paard wensen mee te brengen zijn er faciliteiten beschikbaar bij paardenfokkerij Somar Arabians op minder dan een kilometer afstand.

Minder bekend maar daarom niet minder mooi.

de_kreken_assenede1-medium.jpg
Foto David Samyn

Fietsroutes

Via het fietsnetwerk Meetjesland kan je de gehele regio naar hartelust verkennen en doorkruisen. B&B 't Heirweggoed is een prima uitvalsbasis gelegen in het landelijke Oosteeklo (gemeente Assenede) tussen knooppunten 17 en 26.

U kan er voor kiezen om zelf een ritje samen te stellen. Evenwel, als kinderen van de streek verklappen u graag de mooiste plekjes en gezelligste terrasjes. Meerdere uitgestippelde fietsroutes liggen ter beschikking van de gasten: van 12 km tot zo'n 75 km lang.

Bovendien sluit het noordelijk gedeelte van het fiestnetwerk Meetjesland naadloos aan bij het netwerk van het zuiden van Zeeuws-Vlaanderen.

Wandelroutes

B&B 't Heirweggoed is gelegen aan de bossen van Oosteeklo. Deze bestrijken samen met de Lembeekse bossen en het Bellebargiebos (Waarschoot) een gebied van meer dan 300 ha. Ook rond deze bossen is een wandeling door de landelijke omgeving de moeite waard.

Diverse wandelroutes zijn er uitgestippeld. U kan eveneens zelf uw wandeling samenstellen met hulp van wandelnetwerk Meetjeslandse bossen.
Wandelkaarten van de streek zijn in de B&B te bekomen.

De B&B bevindt zich op zo'n 400 m van knooppunt 41.

We helpen u graag verder met advies!
dsc_0233-medium.jpg

Waar vindt u ons?

Lekker en gezellig tafelen in de buurt

Image

In de buurt van de B&B zijn verschillende goeie eet- en drankgelegenheden.
Een echte aanrader is whisky restaurant de Cluysenaer in Kluizen. Samen met Stef of Krien van het restaurant zorgen we voor gasten in onze B&B voor vervoer tussen de B&B en het restaurant. Op die manier u kan dus ten volle genieten van een lekkere maaltijd en bijhorende drankjes.

Search

Ratebox