meetjesland---maak-het-mee.jpg

Fietsen in het Meetjesland,
maak het mee!

Minder bekend maar daarom niet minder mooi.

In het Meetjesland, een landelijke regio in het noorden van Oost-Vlaanderen, vindt u bossen, kreken, wegeltjes, rustige fietswegen... in een vlak landschap, afgewisseld met gezellige dorpen en leuke bezienswaardigheden.
Image
Foto David Samyn

Fietsroutes

Via het fietsnetwerk Meetjesland kan je de gehele regio naar hartelust verkennen en doorkruisen. B&B 't Heirweggoed is een prima uitvalsbasis gelegen in het landelijke Oosteeklo (gemeente Assenede) tussen knooppunten 17 en 26.

U kan er voor kiezen om zelf een ritje samen te stellen. Evenwel, als kinderen van de streek verklappen u graag de mooiste plekjes en gezelligste terrasjes. Meerdere uitgestippelde fietsroutes liggen ter beschikking van de gasten: van 12 km tot zo'n 75 km lang.

Bovendien sluit het noordelijk gedeelte van het fiestnetwerk Meetjesland naadloos aan bij het netwerk van het zuiden van Zeeuws-Vlaanderen.

We helpen u graag verder met advies!

Fietsverhuur

tweewielersdecausemaecker.jpg

Huur een elektrische dames- of herenfiets via de B&B.We werken samen met de plaatselijke fietsenhandel Tweewielers De Causemaecker voor de verhuur van elektrische dames- of herenfietsen. U kan de fietsen via ons reserveren. 
De huurprijs bedraagt 30 € per fiets voor de eerste dag en 10 € per dag vanaf de 2de dag.

Search

Ratebox