meetjesland---maak-het-mee.jpg

Fietsen in het Meetjesland,
maak het mee!

Minder bekend maar daarom niet minder mooi.

In het Meetjesland, een landelijke regio in het noorden van Oost-Vlaanderen, vindt u bossen, kreken, wegeltjes, rustige fietswegen... in een vlak landschap, afgewisseld met gezellige dorpen en leuke bezienswaardigheden.
Image
Foto David Samyn

Fietsroutes

Via het fietsnetwerk Meetjesland kan je de gehele regio naar hartelust verkennen en doorkruisen. B&B 't Heirweggoed is een prima uitvalsbasis gelegen in het landelijke Oosteeklo (gemeente Assenede) tussen knooppunten 17 en 26.

U kan er voor kiezen om zelf een ritje samen te stellen. Evenwel, als kinderen van de streek verklappen u graag de mooiste plekjes en gezelligste terrasjes. Meerdere uitgestippelde fietsroutes liggen ter beschikking van de gasten: van 12 km tot zo'n 75 km lang.

Bovendien sluit het noordelijk gedeelte van het fiestnetwerk Meetjesland naadloos aan bij het netwerk van het zuiden van Zeeuws-Vlaanderen.

We helpen u graag verder met advies!

Fietsverhuur

Huur uw fiets bij Viva Velo voor 16 €/dag en laat hem afleveren aan de B&B.

We werken samen met Viva Velo, uw streekvelotheek van het Meetjesland. Dit is een project van De Kringwinkel Meetjesland vzw. Viva Velo beschikt over zo'n 150 dames- en herenfietsen, allemaal nieuw of zo goed als.
B&B 't Heirweggoed is erkend als ambassadeur van deze organisatie.

U kan on-line uw fiets reserveren: www.vivavelo.be. Kies bij uw reservatie om de fiets te laten afleveren en terug ophalen bij de B&B door opgave van de code AS004heirweggoed.
Wanneer u dit doet minimum 4 dagen voor uw verblijf is hij gegarandeerd beschikbaar.

Ook elektrische fietsen kunnen via ons gereserveerd worden bij een plaatselijke fietsenzaak. De huurprijs bedraagt 30 € voor de eerste dag en 10 € per dag vanaf de 2de dag.

logo_vivavelo_300dpi_cmyk.jpg

Search