Een blikje op de kamers en ontvangstruimte...

Onze kamers zijn genoemd naar natuurlijke bewoners die je in de buurt wel eens tegenkomt: de egel, de eekhoorn en de bosuil. 
De 3 kamers beschikken over alle modern comfort: eigen badkamer (inloopdouche, wastafel, toilet), digitale TV, gratis wifi en internetaansluiting, eigen zithoekje. U beschikt over een prima tweepersoonsbed (180 cm breed). In de badkamer vindt u naast de handdoeken allerlei toebehoren: haardroger, antislipmatje, toiletartikelen (man/vrouw)... 
Bij aankomst is er in de kamer steeds een flesje water per persoon aanwezig. Het gebruik van dit alles is inbegrepen in de kamerprijs. 
De twee kamers op de benedenverdieping ('egel' en 'eekhoorn') zijn zo'n 22 m² groot, terwijl de derde gastenkamer op de verdieping ('bosuil') zo'n 32 m² ruim is. 
Bovendien kan men in de ontvangstruimte gebruik maken van een gezamelijke zithoek waar eveneens een koffie-apparaat (Dolce Gusto) gratis ter beschikking is. Enkel het gebruik van dranken uit de honesty bar wordt extra aangerekend. 
Door alle ruimtes in de B&B aan te kleden met brocante spulletjes weet gastvrouw Mia te zorgen voor een landelijke en gezellige sfeer.

View the embedded image gallery online at:
https://heirweggoed.be/nl/kamers2#sigProIde32d136c98

 

 

Search

Ratebox